• http://wagnerhodgson.com/sites/default/files/styles/project_detail_nav_thumb/public/projects/photos/Topnotch_Image_9697f-CMYK.jpg?itok=LgEqomH6 Westphalen Photography
    PHOTO 1 of Westphalen Photography
  • http://wagnerhodgson.com/sites/default/files/styles/project_detail_nav_thumb/public/projects/photos/Topnotch-Pool-Image-from-Flicker.jpg?itok=QJ2J-eX5
    PHOTO 2 of
  • http://wagnerhodgson.com/sites/default/files/styles/project_detail_nav_thumb/public/projects/photos/pool_0.jpg?itok=_eAhTBvj
    PHOTO 3 of
  • http://wagnerhodgson.com/sites/default/files/styles/project_detail_nav_thumb/public/projects/photos/PL57_AS_TN_100820s_0133.jpg?itok=AVqV0037
    PHOTO 4 of
  • http://wagnerhodgson.com/sites/default/files/styles/project_detail_nav_thumb/public/projects/photos/PL124_AS_TN_100820n-6435.jpg?itok=Hg8eDL0H
    PHOTO 5 of
  • http://wagnerhodgson.com/sites/default/files/styles/project_detail_nav_thumb/public/projects/photos/Topnotch_Horizontal%20Crop_3.jpg?itok=72iFet5_
    PHOTO 6 of

Topnotch Resort & Spa Courtyard

Topnotch Resort & Spa Courtyard

Stowe, Vermont

As a part of the restaurant and Lodge renovation, Wagner Hodgson worked closely with the architects and owners to organize the renovations around a large central courtyard with the mountains as a backdrop.  Extensive, new multi-level terraces were added to work with the grade change.  These terraces house a lap pool, an adult pool with infinity edge, spas and a fountain.  An arc path borders all of the terraces connecting them and unifying the various angles of the architectural expansion. Native stone walls transition between the different levels and are punctuated by Copper Fire Basins which will provide year-round interest and warmth.  The Copper Fire Basins will become somewhat of a defining site element and were repeated in future expansion projects, lending a sense of continuity and way-finding.